браво на теб, само тея километри - прекалено е хубаво за да е истина, но пък ако са реални или поне близки до показаните и дизел - може да се каже че си се оборудвал с хубава кола за дълго време.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още един в сектата 156 :)
Collapse
X
-
......а оносно километрите несе надяваи даса реалните има такъв шанс но аз знам че има хора които могат дая направят на колкото им кажеш без компютър да хване реалните защото една от интегралите на километража се сваля,закача на компютър,вкарват се километрите(които желаеш),монтирасе пак на километража и честито,караш нова кола,дано нси случил на такава защото нее приятно....Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от ToHuЕй тва първата дето виждам капака на еърбега над джапката да не зее .... тва или е от ъгъла или има някаква далавера с тия капаци.
Първоначално публикувано от fioreДано не е от тях защото като гледам от снимките че е била в Горубляне...sigpic
Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от AlexiusПървоначално публикувано от 156Пусни малко снимки и на салона да видим)
'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първоначално публикувано от AlexiusПървоначално публикувано от ToHuЕй тва първата дето виждам капака на еърбега над джапката да не зее .... тва или е от ъгъла или има някаква далавера с тия капаци.
Първоначално публикувано от fioreДано не е от тях защото като гледам от снимките че е била в Горубляне...в "кончето" са добри колите. там трябва да си видял и готината черна 155-ца
)
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от AlexiusПървоначално публикувано от ToHuЕй тва първата дето виждам капака на еърбега над джапката да не зее .... тва или е от ъгъла или има някаква далавера с тия капаци.
Първоначално публикувано от fioreДано не е от тях защото като гледам от снимките че е била в Горубляне...
Ама като го позагледах, в долния ляв ъгъл е леко повдигнат деAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
как може да няма 2 цвята еднакви
сива отвън, вътре синя, с кафяв махагон, бели циферблати и зелени светлини за тях - карнобатски панаир....някои хора направо ме убиват)) дано поне да върви нормално 4е ина4е....alfa 156 '00 2.0 distinctive
Comment
-
Първоначално публикувано от fredi77как може да няма 2 цвята еднакви
сива отвън, вътре синя, с кафяв махагон, бели циферблати и зелени светлини за тях - карнобатски панаир....някои хора направо ме убиват)) дано поне да върви нормално 4е ина4е....
майтапя се разбира се - нищо и няма на цветовете и съчетанието е добро всички са притъпени не са крещящиHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
Comment